Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ PORAZA U POLJUDU

Ivanković treći put debitira u Dinamu: Sjajno je da je to derbi

Branko Ivanković (1)
Slavko Midžor/Pixsell
13.09.2013.
u 12:36

– Sve ovisi o nama koliko god da cijenim Hajduk, iako je Tudor napravio odličan posao i sad su se i pojačali – ističe Ivanković

Branko Ivanković treći put debitira kao novi trener Dinama. Ovaj put imat će vatreno krštenje, u subotu ga čeka gostovanje u Poljudu u prvenstvenom okršaju s bijelima.

– Ovo mi je treći debi na klupi Dinama. Možda nije lagan, ali je ipak najljepše debitirati u velikom derbiju. Za sve nas je privilegij igrati takvu utakmicu, biti dio tog spektakla. Važna nam je i utakmica s Černomorecom, ali ne možemo odvajati HNL i Europsku ligu, sve je to cjelina – rekao je Ivanković kojem je ovo šesti derbi, ima četiri pobjede, remi i jedan poraz.

– Najdraže su mi dvije utakmice, ona kad smo slavili u Maksimiru 3:0 u zadnjem kolu pogocima Eduarda, kad nas je rijeka ljudi pratila do Trga bana Jelačića i slavila s nama. Potom, nakon pobjede u Amsterdamu, dva dana poslije igrali smo u Splitu i slavili 2:1. A tužna, to je ona kad smo kod kuće izgubili 2:0, to je moja najslabija utakmica na klupi Dinama – kaže Ivanković, koji nikad nije izgubio na Poljudu.

Kaže da očekuje čvrst, agresivan Hajduk.

– Kako će biti, prije svega ovisi o nama koliko god da cijenim Hajduk, iako je Tudor napravio odličan posao i sad su se i pojačali. Ne morate pitati idemo li po pobjedu, to se podrazumijeva uza sve uvažavanje našeg najvećeg rivala.

>> Tudor: Ne znam kakav je Ivanković trener, no vidi se da je gospodin

>> Soudaniju samo jedna utakmica kazne, propušta Černomorec

>> Plavi potrošili pet milijuna eura, bijeli 60.000, no derbi neće izgubiti draž

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije